neděle 9. ledna 2011

Co se bude dít v lednu v Božicích a okolí


Měsíc leden – měsíc plesů, ale také sportu a zábavy. V Božicích a okolí je připravena řada akcí, a tak je určitě z čeho vybírat. Naše účast může být jak aktivní, tak i divácká podpora.
Následující přehled není určitě vyčerpávající – prostě je zde to, o čem jsem se dozvěděl. A přidávám i dvě zajímavé akce z okolí – ze Šanova a z Práčí – které se u nás zatím asi jen tak pořádat nebudou.
Atraktivní taneční cvičení ZUMBA zahájilo svoji aktivitu v sobotu 8.1.2011 v božické tělocvičně a plavání batolat ve věku 1 – 1,5 roku bude HASTRMÁNEK provozovat v božickém bazénu od 13.1.2011. Ze zimního spánku se probouzí FOTBAL. Naši žáci jedou na turnaj do Břežan v neděli 23.1.2011 (8:00 h) a naše přípravka zajíždí až do Hostimi v sobotu 29.1.2011 ve 12:00.
Poslední dvě pozvánky jsou na akce k sousedům: V Práčích pořádají  v sobotu 29.1.2011 KUŽELKOFEST s pivobraním a v Šanově by se měla v pátek 28.1.2011 pořádat první soutěž v LUKOSTŘELBĚ. Možná budou tyto akce pro někoho docela inspirující.

                                                          (lan)






6 komentářů:

  1. ZUMBA již byla v sobotu podruhé a sešlo se zde 60 hudby, tance a pohybu chtivých žen. Tak sledujte, kdy bude další cvičení.

    OdpovědětVymazat
  2. Jak jsem se informoval, probíhají v Božicích dvě cvičení ZUMBY - jedna skupina cvičí v úterý a ve čtvrtek a ta je víc navštěvovaná (to bylo těch téměř 60 účastnic!) a druhá probíhá v sobotu. Zájemcům nezbývá, než sledovat infotabule anebo se zeptat těch, kteří do ZUMBY už chodí. (lan)

    OdpovědětVymazat
  3. Na úřední desce obce Božice (před kulturákem a na www.bozice.cz) je vyvěšena veřejná vyhláška, kterou se povoluje změna podmínek k provedení stavby "Božice, Velký Karlov - kanalizace a ČOV" z roku 2001 a stanovuje lhůtu k dokončení stavby do 31.12.2014. Podrobnosti si přečtěte na úřední desce. (lan)

    OdpovědětVymazat
  4. Několik důležitých upozornění jsem zaslechl dnes z hlášení obecního rozhlasu. Dvě nejdůležitější jsou i na webu obce (www.bozice.cz) a týkají se a) Informace k registraci u jiného praktického lékaře, a za b)Informace Finančního úřadu ve Znojmě. V ní se mj. uvádí, že Finanční úřad ve Znojmě, referát daně z nemovitostí oznamuje, že do 31.1.2011 jsou poplatníci u kterých nastala ke dni 1.1.2011 změna v dani z nemovitostí povinni přiznat tuto daň.
    Více čtěte na www.bozice.cz. (lan)

    OdpovědětVymazat
  5. Úterní a čtvrteční ZUMBA tento týden nebude.

    OdpovědětVymazat
  6. Velmi živo je u našich sousedů v Boroticích. Několik občanských sdružení zde rozvířilo stojaté vody svými aktivitami a tak se nelze divit, že se taky hlásí o finanční injekci. Zdá se však, že současná borotická radnice nemíní vybočit z "vyšlapaných chodníčků", a tak to činorodá sdružení nemají ani u našich sousedů jednoduché. O jedné z posledních kauz se píše na http://proborotice.webnode.cz/news/ochrana-majetku-za-vsechny-prachy-/. Přečtěte si! Téma nesmyslných plotů je i v Božicích živé! Proto taky Borotickým dobře rozumíme! (lan)

    OdpovědětVymazat