neděle 2. ledna 2011

Tržnice: Paintballové hřiště „Hačava“


Chcete se odreagovat a prožít nevšední den plný napětí a zážitků? Chcete být na chvíli jedním ze „Sedmi statečných“ nebo raději „Hodným, Zlým a Ošklivým“? Pak máte i v Božicích možnost strávit den na painballovém hřišti.
Provozovatel MK PAINTBALL je vybudoval na místě jednoho bývalého radaru zvaného „Hačava“ v oblasti tzv. letiště, v polích mezi místní částí „Na Posádce“ a polní tratí zvanou Kilometrák. Vše, co potřebujete vědět včetně kontaktů na provozovatele, najdete na webových stránkách www.paintball.cz. Provozní dobu je možné dohodnout kdykoliv. Možné je i uspořádat zajímavou párty až pro 30 lidí, přičemž vám provozovatel zajistí též občerstvení. V ceně půjčovného je kompletní vybavení (např. semi-automat Spyder Xtra nebo Spyder MR 1 a oblečení). Cena je stanovena podle počtu hráčů, slevy jsou poskytovány organizátorům akce  a zvýhodněné jsou i skupinové balíčky. Nejvýhodnější je skupina 20 a více hráčů, kde každý účastník zaplatí 550 Kč a kromě vybavení obdrží i 300 kuliček.
Příjezdová cesta je na webu na připojené mapce, pro místní ji stručně popíšu: Jeďte nahoru „Na Posádku“, pokračujte po cestě směr Borotice, před větrolamem odbočte vlevo na první polní křižovatce zase vlevo („areál „Hačavy“ vidíte v polích před sebou) a poté na další křižovatce se dáte po betonových tvárnicích až dojedete před označenou bránu paintballového hřiště. Pokud půjdete pěšky, máte možností víc, za deště a bláta je to horší.
Bývalý vojenský prostor „Hačava“ tak našel i v současnosti náplň, která nabízí chvíle napětí, dobrodružství, ale také zábavy a dobré nálady. A navíc: Žádný major Haluška vás za to do basy nepošle. To by bylo dneska přece jenom absurdní!

                                                                                                          Ladislav Nevrkla







Žádné komentáře:

Okomentovat