neděle 6. dubna 2014

Další drobná změna, konec cyklosnů!

Všiml jsem si koncem týdne, že u jedné ze stodol pod sýpkou stojí lešení. Podíval jsem se o víkendu blíž a viděl jsem, že prostor mezi sýpkou a onou stodolou je oplocen.
Běžně se tudy nechodí, ale před minulými komunálními volbami se o tomto prostoru uvažovalo jako o možném pro cyklotrial, bikros nebo skate. Prostě plocha pro sportovní vyžití naší mládeže. Teď je jasno: tady to nebude!

              (lan)

2 komentáře:

  1. Dobrý den,

    tak tak, jak píšete, před komunálními volbami se nejen, že uvažovalo, dokonce vítězné strany, měly obě v programu Skatepark/hřiště pro extrémní sporty právě na tomto místě, kdepak se jen stala chyba?

    Na jednu stranu třeba říci, že prosakující informace o údajném hřišti tohoto typu v prostorách bývalé skládky, vedle vilky p. Zedníčka, zní mnohem mnohem lépe a radostněji a já pevně doufám, že tato informace je pravdivá a strany dodrží co voličům slíbili. V tomto případě jde přeci jen o naše děti a jejich bezpečnost, potom co bylo oploceno hřiště za školou jsou přiznivci těchto sportů nuceni potulovat se po obecních silnicích a stezkách, viz. směr Kolonie....
    A že těch dětí/dorostu není pravda málo.....

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že plocha za Šebečkovou stodolou patří, co se pamatuju, Šebečkům, tak nevím, proč by tam mělo být hřiště. Na druhé straně, fasáda na škole stála obec nemalé peníze a asi by teď nevypadala trovna nejlépe, kdyby prostor za školou zůstal volně dostupný. Vím, co umí dobře mížená rána míčem na takové fasádě udělat. Tolik můj názor. Ale je fakt, jak píše pan Egner, že prostor před Zedníčkovými se jeví jako ideální na takovéto hřiště. Tak se třeba dočkáme, než nám dětí dospějí. Hana Koledová

    OdpovědětVymazat