neděle 29. června 2014

Hody 2014: Zahájení hodovní zábavy a půlnoční překvapení

S úderem 20 hodiny spustila s požehnáním pana starosty Karla Haly kapela Codex a naše hodovní chasa večerní taneční hodovou zábavu. Nálada byla výborná, teplé slunečné, byť lehce větrné počasí hodům přálo a pod pergoly se postupně přitrousilo na 350 platících návštěvníků.
Když k tomu připočteme hodovní chasu a armádu pořadatelů, tak můžeme směle tvrdit, že se letošní hodové zábavy zúčastnilo více jak čtyři stovky návštěvníků.Veselou náladu navodila hodovní chasa již svým vstupním tancem a pak už to pokračovalo v rytmu lidovky i popu až do půlnoci. To jsme již všichni čekali na půlnoční překvapení. Hlavní koordinátorka letošní taneční části hodů Bohunka připravila pěkné show, a tak se vůbec nedivím, že si nadšení diváci vyžádali repete ... Obojí můžete shlédnout na videu. Až do rána pak pokračovala taneční zábava.

                 (lan)













4 komentáře:

  1. Božické hody 2014 byly zakončeny v pátek 11.7.2014 večer "dohodkami" na hřišti. Taky se vydařily, byť značná část "dohodkářů" měla před sebou sobotní fotbalový turnaj v Mackách. Určitě zvládly obojí. (lan)

    OdpovědětVymazat
  2. "Dohodky"byly,ale opět někdo nepřející musel zavolat policii.At se stará hlavně každý sám o sebe,a nechá mládež bavit se.Vždycky se to vydržet.Všichni jsme byli mladí.Nebo snad né!

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím! Pořád mi tady chybí místo, kde by se mohla mládež scházet jako ve svém! Aha - už to slyším, to bude hašišácké doupě!!! To pak mají naši mladí těžké! (lan)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak kde sedí nebo stojí "ta mládež" pořád se to nikomu nelibí hlavně lidem kteří by se měli zamyslet sami nad sebou.Ještě si otevřou okno aby je lépe slyšeli co si povídají,každý at si hledí svého. Nemají tady opravdu nic kde by se mohli schazet aniž by na ně někdo volal policii!

      Vymazat