středa 16. července 2014

Autobus srazil v Božicích chodce. Ten na místě zemřel (akt.)

Na místě tragédie hoří svíce ...
Podle serverů http://znojemsky.denik.cz/nehody/autobus-srazil-chodce-ten-na-miste-zemrel-20140716.html, http://www.karamboly.cz/stret-chodce-s-autobusem.html a http://www.blesk.cz/clanek/live-ekonomika/263139/v-bozicich-na-znojemsku-v-noci-zemrel-muz-ktereho-srazil-autobus.html došlo dnes - 15 minut po půlnoci - v Božicích. Přetiskujeme zprávu v plném znění Znojemského deníku:

Božice - Tragickou dohru měl střet autobusu s chodcem, ke kterému došlo v noci z úterý na středu před domovem důchodců v Božicích. „Pětatřicetiletý muž, který je z našeho regionu, zranění na místě podlehl," uvedla znojemská policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová.
Jak doplnila, dechová zkouška na alkohol u řidiče byla negativní. „Součástí pitvy zemřelého muže bude také zjištění přítomnosti alkoholu v krvi," dodala mluvčí s tím, že další podrobnosti nebude policie zveřejňovat a vše je součástí dalšího vyšetřování.
Jak potvrdil starosta obce Karel Hala, jedná se o první podobnou událost v obci a muž, který se stal obětí nehody, byl obyvatelem Božic.
http://www.karamboly.cz/stret-chodce-s-autobusem.html:
Pár minut po půlnoci z úterý na středu se v obci Božice stala tragická událost. Došlo zde ke střetu autobusu s pětatřicetiletým chodcem ze Znojemska, který na místě zemřel. Dechová zkouška na zjištění požití alkoholu před jízdou byla u řidiče negativní. Přesnou příčinu a míru zavinění jednotlivých účastníků této kolize nyní zjišťujeme.

 P.S. Podle našich informací se jedná o pana M.R. (Majkyho).

           (lan)

5 komentářů:

  1. Nestalo se to před domovem.

    OdpovědětVymazat
  2. Případ je v šetření, informací, co a jak se stalo,několik Je třeba to nechat na policejním šetření a pitvě. (lan)

    OdpovědětVymazat