neděle 27. července 2014

Fotbal: Dnešní příprava s "Hraběticemi" hodně přípravná

Na nedělní přípravný zápas s Hraběticemi jsme se i my diváci těšili. Zápas byl snad dobrou přípravou, ale tak úplně jsme spokojeni nebyli. Třeba i tím, že nám chybělo dost hráčů a třeba i tím, že soupeř se zbytečně posílil a svým způsobem nás v první čtvrthodince i zaskočil.
Božice - Hrabětice 3:5 (2:3)
Než jsme se stačili rozkoukat a zkoncentrovat v nové sestavě, bylo to v 11´ už 0:3. První gól jsme dostali už v 3´ po rohu, druhý v 6´ po rychlé protiakci a i třetí byl v 11´ po našem zaváhání.
Až ve 14´ jsme viděli naši první pěknou akci, kterou zakončoval Evžen. V 26´ trefil Evžen po Honzově přihrávce břevno! To si zasloužilo gól! Ale už v následující minutě jsme po rohu a zmatku v soupeřově obraně přece jenom slavili. Václav naběhl na odražený míč tak razantně, že ho poslal nekompromisně do sítě a snížil na 1:3.
V 30´ kopal Honza VPK jak za starých dobrých časů a jeho nádherná střela rozvlnila síť Hrabětic, ani nevěděli jak. Bylo to tedy najednou nadějných 2:3.
Do konce poločasu ještě pěkně pálil Míša z 25 m těsně mimo (37´) a Václav se málem ve 42´ stal podruhé králem. Ale nezměnilo se už nic.
V druhé půlce se naše sestava nuceně i nenuceně proměňovala, bohužel už ve 48´ hosté zvýšili po naší chybě na 2:4 a v 56´ šli dokonce do hrozivého vedení 2:5. A to nás ještě v 58´ zachránilo břevno.
Do několika příležitostí se přiblížil střídající útočník Cigi, ale nic z toho nebylo. To Evženova hlavička v 71´ měla být gól!, stejně jako jeho zakončení v 76´. Po akci Cigi - Vojta vytáhl gólman míč na břevno a v 79´ pěkně vystřelil Tomáš Tóth. Konečné skóre zápasu napsal v 80´ Tomáš Tóth, který po změti přihrávek ve vápně Hrabětic zamířil přesně a snížil na konečných 3:5.

Naše sestava: Michal Hrubý - Michal Švéda, Roman Šob, Zdeněk Chrenovský - Václav Poklemba - Martin Zedníček, Jan Kudlička, Michal Topolčan, Petr Procházka - Evžen Egner, Jan Szabó. Střídali: Broněk Horáček, Lukáš Svoboda, Vojta Maruštík, Tomáš Tóth, Vladimír Sedláček.

Příští neděli 3.8.2014 hrajeme poslední přípravu doma s Hrádkem. Zápas začíná opět v 18 hodin. Občerstvení bude opět zajištěno, ale nezapomeňte je využít! Ať to pak pořadatelé nemusí dopíjet :-)!

                   (lan)







2 komentáře:

  1. Mně se díky kvalitnímu soupeři zápas líbil :-). PA

    OdpovědětVymazat
  2. Zápas se mi líbil. Došli nový hráči to je paráda ... (Zbývající část příspěvku uvízla v sítu cenzury. Kdyby byl příspěvek podepsaný, tak je to jiná!) - lan -

    OdpovědětVymazat