sobota 30. srpna 2014

Fotbal: Dorostenci nechali body v Šatově

O naší sobotní porážce v Šatově bylo rozhodnuto již v 1. půlce zápasu. Naši dorostenci se dlouho rozehrávali a do kabin odcházeli se dvěma inkasovanými brankami.

Šatov - Božice 2:0 (2:0)
Sestava: Robin Šotkovský - Jiří Čada, Filip Kresan, Jakub Šafránek, Ondřej Zapletal - Tomáš Tóth (Miroslav Bětík), Michal Švéda, Roman Šob (K), Kamil Hanzal - Petr Tóth, Tomáš Řezáč. Trenér: David Švestka, vedoucí mužstva: Jiří Čada, asistent rozhodčího: Roman Šob st.

   Tým dorostenců stále bojuje s absencemi hráčů, začátek soutěže mládežnických kategorií v poslední třetině prázdnin se mi jeví jako nevhodný.
   Musíme sportovně uznat, že Šatov byl v úvodu zápasu lepším týmem, ve 3. minutě jsme inkasovali první gól. Naši hráči se k lepšímu výkonu rozehráli až kolem 35. minuty. Chvíli před koncem poločasu jsem bohužel dostali druhý gól. 
Se začátkem druhé půle přišlo z naší strany opět zlepšení hry, začali jsme si více přihrávat a několikrát jsme vystřelili na branku. Ve 53. minutě dostal červenou kartu domácí hráč za potyčku a kopnutí do protihráče (T. Tótha). Nedlouho poté (57. min.) ale sudí Šplíchal  odpískal ruku Filipa Kresana v pokutovém území, Filip dostal  červenou kartu (dle našeho názoru nesprávně - a do zápisu jsme proti tomuto výroku podali námitku) a byla nařízena penalta. Tu ale Robin vychytal. V 73. minutě se zranil Tomáš Tóth a do hry musel Mirek Bětík. V 85. minutě jsme kopali penaltu také za ruku ve vápně (podobná situace jako na naší straně, která ale nebyla oceněna červenou kartou), ale Michal Švéda střílel nad branku. Poté už se zápas víceméně dohrával.

                                                                                                        Jiří Čada

Žádné komentáře:

Okomentovat