čtvrtek 23. října 2014

Božice a okolí opět v černé kronice

Policejní mluvčí znojemské policie uvádí na http://www.karamboly.cz/ řadu případů, které policie aktuálně řešila či řeší. Opět v nich figuruje jméno naší obce.
První případ se zabývá krádeží hliníkového lešení, druhý řízení motocyklu pod vlivem návykové látky.
Zmocnil se důležitého vybavení k jejich práci. 
     Zatím neznámý pachatel vnikl na pozemek v obci Božice. Zmocnil se tam hliníkového lešení a zmizel. Majiteli tím způsobil škodu třicet tisíc korun. Jedná se o lešení, které je vysoké pět metrů. Na délku má tři metry a jeho šířka je metr a šedesát centimetrů. Společně s lešením pobral i dvě podlážky. Případem se zabýváme a po odcizené věci i pachateli pátráme. Podle trestního zákoníku mu hrozí až dva roky odnětí svobody. Ke krádeži mělo dojít v průběhu minulého týdne.  
Sedmi mužům a jedné ženě jsme zakázali pokračovat v činnosti. 
     Za čtyři uplynulé dny jsme při silničních kontrolách přistihli osm osob, které řídily motorová vozidla pod vlivem alkoholu, jiných drog nebo měly uložen zákaz řízení. Jednalo se o sedm mužů a jednu ženu.
         Muže bez řidičského oprávnění jsme zjistili v neděli 19.10.2014. Před desátou hodinou večerní jel s motocyklem Honda po silnici mezi obcemi Hrádek a Božice. Sedmadvacetiletý mladík ze Znojemska byl navíc pod vlivem pervitinu a neměl ani žádné doklady od vozidla. 
                                                                         por. Mgr. Lenka Drahokoupilová, vybral -lan-             

Žádné komentáře:

Okomentovat