neděle 12. října 2014

Fotbal: Zaslouženě bereme tři body!


Po dobrém výkonu v 1. půlce a vyrovnaném průběhu 2. půlky jsme v poměrně zajímavém utkání porazili pronásledovatele v soutěži TJ Jamolice 2:0.
Božice - Jamolice 2:0 (1:0)
Branky: Pavel Ležák, Jan Kudlička
  Naše sestava: Michal Hrubý (jako vždy výborný :-)!) - Michal Švéda, Jara Jandásek, Zdeněk Chrenovský - Roman Šob - Michal Topolčan, Honza Kudlička, David Švejdík,  Kuba Zifčák - Honza Szabó, Pavel Ležák. Na lavičce: Evžen Egner, Martin Zedníček, Petr Procházka, Bronislav Juřica, Laďa Sedláček.  

Ve 3´ jsme měli první roh, kopal Žap, nabíhal Jara, je to na fotce. Ve 4´ jsme si zařvali gól, Žap tam vlítl, ale gól nám pro "mrtvý ofsajd" sudí neuznal. I tak říkají chlapi: "Jsme hernější!""
Ve 14´ kopeme VPK, kope Honza K. a Lopík hlavou bez zaváhání posílá náš tým do vedení 1:0!!!
V 18´ zakončil náš útok Míša T. střelou na branku. "Konečně záložník, na kterého se dá dívat!" říkají na ochozu. Perfektní obranný zákrok Žapa a zanedlouho promrhal Kuba gólovou šanci - po rohu mu míč proběhl pod nohou! Náš krásný útok zakončený Michalovou střelou! V 35´ zabránil gólman Jamolic gólové šanci Lopíka. Jamolice se ještě nesměle pokoušely o vyrovnání, ale celkově jsme měli první poločas pod kontrolou my a jako diváci jsme byli velmi spokojeni. Až tak, že točené pivo bylo záhy vypito a kdo chtěl, musel si dát lahváče.
V 57´ vypálil Honza K. tutovku nad a v 59´ se blýskl náš gólman Michal, podobně jako v 61´. Dobře vypadal i VPK Žapíka a novou energii našemu útoku vnesl v 65´ "Lovec" Evžen. Bylo toho třeba, jelikož kdosi blízko mě pravil: "Druhá půlka stojí za h...o!" Konečně náš pěkný útok! Evžen ho v 70´ zakončil střelou nad! I tak zněl kolem hřiště divácký potlesk. Ale zase to "smrdělo" u naší brány a na lavičce se začal připravovat ke vstupu do hry trenér Broněk. Náš útok zakončil pohotovou přesnou střelou Honza K. Běžela 74´ a my jsme zvýšili svoje vedení na 2:0.
Dvakrát jsme zbytečně "inkasovali" po žlutých kartách a na hřiště se podíval v 79´ Prochy. Vyčerpaného Romana nahradil v 83´ trenér Broněk a v 86´ jsme kopali náš poslední roh. Taktickým střídáním Honzy K. (přišel Laďa S.) jsme prodloužili prodloužení. VPK Jamolic už nás nijak neohrozil a zpocený rozhodčí Kolesa brzy poté zápas ukončil.
Před hojnou návštěvou jsme připravili hezké nedělní babí léto. Tak teplo už dlouho nebylo.

Dorost: Hostěradice - Božice 3:7 (2:6)
V brance s Cigim nás bylo akorát jedenáct. Vedení 2:6 nás ukolébalo a druhá půlka už byla z naší strany hrána udržovací taktikou. O branky se podělili dva hráči: Radek Šob zavěsil 4x a Sláva Urban 3x.

   (lan)


























Žádné komentáře:

Okomentovat