úterý 18. listopadu 2014

Fotbal: Poděkování za úspěšný podzim

Takový byl božický podzim 2014 ...
Během sobotní ukončené v hostinci U Kudličků nebyla možnost všem zainteresovaným, kteří pracují kolem božického fotbalu, poděkovat. Činím tak na těchto webových stránkách s laskavým svolením jejich provozovatele.
Jak už jsem uvedl výše, rozhodl jsem se touto cestou poděkovat všem, kdo se postarali o to, aby fotbal v naší obci byl znovu tam, kam patří, tzn. na výsluní v našem znojemském okrese. Za toto patří  dík především všem hráčům a jejich přístupu k zápasům i tréninkům. Zvláště je třeba poděkovat trenérovi Broňkovi, že se mu podařilo skloubit zkušené hráče s těmi mladšími a dorostenci. Taktéž se mu podařilo udržet i hráče, kteří pravidelně nehrají, ale střídají, a neuráží se. U nás věc nevídaná, ale moc důležitá, protože bez náhradníků hrát nelze! I těmto střídajícím hráčům patří velké díky a já jim přeji ať v následující sezoně ještě urputněji bojují o místo v základní sestavě. 
Musím též poděkovat našemu brankáři Michalovi za jeho aktivní přístup při opravách hřiště a při chystání hřiště na domácí zápasy. Totéž však lze říci o kapitánovi Michalovi Topolčanovi. Poděkovat však také musím všem funkcionářům a vedoucím, jak u mužů, tak u mládeže, tj. Martinovi Topolčanovi,Mgr.Pavlu Nevrklovi, Karlu Halovi, Jiřímu Čadovi, Jiřímu Kubíčkovi a také našemu velkému fandovi a propagátorovi Láďovi Nevrklovi. Je také potřeba vyslovit díky všem sponzorům, obzvláště firmě Míča, panu Kudličkovi st., obci Božice, firmě Jatka Borotice a dalším, na které jsem zapomněl. 
Největší radost však mně udělalo, když jsem viděl, že se k nám opět vrací fanoušci a přátelé fotbalu, protože pro ně a pro radost všech je tento krásný sport. Takže ještě jednou díky a chlapi, jen tak dále a ať se daří v příštím roce. 
Sportu zdar a fotbalu zvláště.....                                                                                                
                                                                                Karel Kučera



Žádné komentáře:

Okomentovat