pondělí 5. ledna 2015

Fotbal: Božice na zimní turnaj do Hrušovan

TJ Sokol Božice nebude letos chybět mezi účastníky zimního fotbalového turnaje v Hrušovanech n. Jev. Do oficiálního termínu se do turnaje přihlásilo 8 týmů ze Znojemska (5), Břeclavska (2) a Brna-venkova (1) a podle papírových informací může být turnaj docela zajímavou přípravou.
Turnaj bude zahájen 24.1.2015.
Pokud budou mužstva rozdělena do dvou skupin, bude hodně záležet na tom, jaký klíč k rozdělení bude zvolen. Našel jsem si aktuální situaci jednotlivých účastníků a tu vám nabízím.

V turnaji se představí 3 týmy z okresních přeborů:
Hevlín (OP Znojmo) - zatím 8. místo, 20 bodů, ale bojuje s řadou sousedů o lepší umístění a hlavně o jistotu klidného přežití ve středu tabulky, bez existenčních starostí se sestupem. Dobrý soupeř pro nás.
Novosedly B (OP Břeclav) - zatím 9. místo, rezerva A mužstva, které hraje krajský přebor. Tudíž nevyzpytatelný a těžký soupeř.
Drnholec (OP Břeclav) - mužstvo je po podzimu na 12. místě, tj. žádná velká spokojenost. Kvalitní zimní příprava by měla mužstvu pomoci. Dobrý soupeř pro nás.
Vranovice (III.B Břeclav, tým z okresu Brno-venkov) - hrají III.B, zatím jsou v pohodě na 4. místě, rádi by postoupili do okresu, ale na suverénní Šitbořice letos asi nemají. Dobrý soupeř pro nás.
Hrádek (III.A Znojmo) - zatím hrají ve III.A docela dobře, náš tradiční rival i dobrý sparingpartner pro přípravu.
Litobratřice (III.B Znojmo) - náš tradiční soupeř, momentálně se dost hledá, v jarní předehrávce jsme v Lopatově vyhráli jasně 2:9, když to mělo skončit 0:10!
Šanov (IV.C Znojmo) - Šanov by se rád vrátil minimálně o třídu výš, ale nevím, nevím, jestli se jim to letos povede. Tabulce kralují Dyjákovice (35), před Čejkovicemi (32) a právě Šanovem (31). Ale možná kvalitní zimní příprava udělá své ...
Božice (III.B Znojmo) - mužstvo v průběhu úvodních kol posílilo a stabilizovalo sestavu, hrálo pohledný fotbal s vynikajícími zadními řadami (i s gólmanem) a po klopýtání Olbramovic v závěru podzimu vedeme tabulku s náskokem 4 bodů. Zimní příprava by nás měla rozhýbat i prověřit.

          (lan)


Žádné komentáře:

Okomentovat