neděle 29. března 2015

Fotbal: Božická příprava na Zbrojovku

Šedesát let božického fotbalu, to není nějaká lecjaká věc. Kvete .... jo, kvete a připravuje se oslavit toto výročí důstojně a zajímavě. Veteráni (hráči nad 38 let) si pozvali na 13.6.2015 velice váženého soupeře - přímo slavnou Zbrojovku Brno. Je proto nejvyšší čas dát dohromady sestavu a v několika tréninkových zápasech se na soupeře připravit.
Tuto sobotu  - 28.3.2015 - jsme využili nabídku brněnského týmu ze Slatiny, kde hraje náš bývalý hráč Tonda Komorný - a zajeli jsme si svou sílu ověřit tam.
Bylo nás jedenáct a proti rozehraným domácím jsme to neměli jednoduché. Přesto jsme byli blízko vyrovnání na 4:4. Kuriózní situaci ale Mara Kročil nekorunoval vyrovnávací brankou. Sám se ocitl před prázdnou svatyní domácích a měl na pupendu vyrovnání. Místo netradičního očekávaného usměrnění míče do branky soupeře, mu domácí hráč padající míč mezi nohama vykopl do zámezí! Jinou šanci jsme už neměli, zatímco domácí si své vítězství pojistili. Ani nevíme, jestli jednou nebo dvakrát. To nebylo rozhodující.
Naše sestava: Jara Lukáč - Svaťa Nevěčný, Jožin Raušer, Pavel Seethaler (Lechovice), Mara Kročil, Mara Zifčák, Honza Szabó st., Ríša Kročil (Mackovice), Sláva Šperka, Pavel Kučera (Lechovice), Laďa Sedláček. Nehrál (nachlazený) trenér Honza Kudlička st..
Do další přípravy se počítá s hráči jako je Čert (Petr Horký), Mira Drlík (Miroslav), Petr Juračka (Miroslav), Luboš Ralenovský, Viktor Luskač (bývalý božický trenér) aj.
Zápas: Brno-Slatina - Božice 5(6):3

                 (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat