neděle 29. března 2015

Fotbal: První zápas, dvě proměněné penalty, tři branky a tři body! Co víc si přát?

K úvodnímu zápasu jarní části III.B tř. jsme nastoupili až na zraněného Švejdíka v nejsilnější sestavě. Před gólmanem Michalem hrál stoper Jara Jandásek a na pravém beku nová tvář v našem mužstvu Kuba Rambousek. Zimní příprava byla nejvíc patrná na dnešním dobrém výkonu útočníka Honzy Szabóa.
Božice - Višňové 3:1 (1:0)

Bez větších problémů jsme přečkali naši tradiční úvodní čtvrthodinku, dokonce se pěkně 2x ukázal Honza Sz., z toho jednou vybojoval nastřelením roh a podruhé pálil bez přípravy nad. Podobně bez přípravy střílel mimo Lopík ve 14´. To už jsme měli více ze hry a do konce poločasu se to nezměnilo.
Náš vedoucí gól dal v 29´ Honza Kudlička, když náš pěkný útok zakončil zkušeně přesnou střelou podél padajícího gólmana a před dotírajícím obráncem. Stav v 1. půli vydržel 1:0.
Vyšel nám i nástup do druhé půle. Po faulu na našeho kapitána Míšu jsme kopali penaltu, kterou Rambo proměnil. Vedení 2:0 nás samozřejmě uklidnilo, kdežto hosty vybídlo ke hře vabank. Získali územní převahu, kopali nebezpečné rohy, ale úspěšní byli pouze v 55´, kdy snížili na 2:1. Kontaktní gól je ještě více pobízel k útokům. Otevřeli hru a sevřeli nás, ale naštěstí pro nás z toho nebylo nic. Nakonec se dopustili dalšího faulu na hranici vápna, opět se obětí stal Míša Topolčan (ten si užil už v 1. půlce) a naši druhou penaltu proměnil v 80´ střídající Peťa Procházka na konečných 3:1.
Sestava Božic: Michal Hrubý - Kuba Rambousek, Jara Jandásek, Zdeněk Chrenovský - Roman Šob - Michal Topolčan (K), Honza Kudlička, Evžen Egner, Kuba Zifčák - Honza Szabó, Pavel Ležák. Střídali: Petr Procházka (Kubu Zifčáka), Petr Krupica (Honzu Szabóa), Kuba Šafránek (Honzu Kudličku) a Broňa Horáček (Lopíka). Trenér: Broněk Juřica.

                                                     (lan)














Žádné komentáře:

Okomentovat