sobota 14. března 2015

Fotbal: V nevlídném počasí nevlídná příprava

Dnešní přípravný zápas se hrál poprvé na trávě a ještě k tomu za nevlídného aprílového počasí. Ani našich hráčů se vinou různých okolností nesešlo dost a tak jsme zápas v Dyjákovivích odehráli celý pouze v deseti.
Dyjákovice - Božice 5:1 (2:1)
Všichni včetně gólmana Michala jsme sledovali míč kopnutý z levé strany, jak míjí pravou tyč, ale on  nečekaně zamířil před tyč do branky! Tak jsme v 10´ prohrávali 1:0. Po dalších pěti minutách se centrovaný míč ocitl na kopačce našeho hrotového útočníka Honzy Sz. a ten ho pěkně trefil pod víko. Bylo vyrovnáno 1:1. Bohužel z naší strany to bylo pro dnešek vše.
Ještě do půlky šli domácí znovu do vedení na 2:1 ve 32´ a k této brance přidali ve druhé půlce ještě další tři. Nám na tribuně byla hrozná zima, takže tu poslední branku jsem už ani neviděl. Tou dobou jsme se už zahřívali červeným svařáčkem doma v Božicích.
Pochvalu zaslouží všichni naši, kteří k zápasu nastoupili, a Honza K., který trpěl v práci službou za nemocného Luďu.
Byli to tito hráči: Michal Hrubý - Broněk Horáček, Kuba Rambousek, Zdeněk Chrenovský - Roman Šob - Petr Procházka, Michal Topolčan, Tomáš Tóth - Pavel Ležák a Jan Szabó. S trenérem Broňkem Juřicou byli na lavičce zranění David Švejdík a vedoucí mužstva Martin Topolčan a na tribuně mezi našimi věrnými fanynkami seděl nemocný Kuba Šafránek.
 V hostinci U Kudličků jsem nechal rozpisy mužů a dorostu, tak si je tam vyzvedněte.
                    (lan)





Žádné komentáře:

Okomentovat