neděle 8. března 2015

Fotbalová příprava: Udělali jsme Šanov

Broněk Juřica, nejdůležitější muž na hřišti
Série přípravných utkání pokračovala v neděli odpoledne na umělce v Hrušovanech n. Jev. zápaech našich barev s Tj Sokol Šanov. V pozměněné sestavě jsme se 15´ sehrávali, ale paj jsme to dali.
Božice - Šanov 5:2 (2:2)
Nastoupili jsme v základní sestavě bez dvou tradičních opor kapitána Míši Topolčana a Žapa, a taky bez trenéra Broňka, který dnešní přípravný zápas naprosto profesionálně řídil (co by za to mnozí placení sudí dali, kdyby měli na hřišti takový respekt).
Hráli jsme v následující sestavě: Michal hrubý - Broněk Horáček, Jara Jandásek, Zdeněk Chrenovský - Roman Šob - Evžen Egner, Kuba Rambousek, Honza Kudlička, Peťa Procházka - Pavel Ležák, Honza Szabó. Střídali: Sláva Urban, Ruda Čížek, Vojta Bačo a Laďa Sedláček.

První čtvrthodina je z naší strany tradičně raději bez komentáře. Vystřelili jsme ojediněle (Honza K.). Když už jsme se chytli, chybovali jsme dvakrát vzadu a v 25´ (střelec Lopík ml.) a v 31´ jsme dvakrát inkasovali. Šanov tak vedl 0:2.
Až pak jsme se vzpamatovali, nejdřív poslal Honza K. VPK na tyč (32´) a ve 34´ dostal míč pěkně do běhu Honza Szabó a levačkou snížil na 1:2! Ve 42´si pěkně sběhl Lopéz a vyrovnal na 2:2. Následné šance Honzy K. a Lovce zůstaly bez využití.
Do druhé půlky jsme pozměnili sestavu - Sláva šel na kraj zálohy, Evžen na střed a Rambo místo Broňka na kraj obrany - a na naší hře to bylo znát. Ve 49´proměnila šanci Lovcova hlava - ujali jsme se vedení 3:2. Následovali naše lavinovité útoky, ale tři gólovky zůstaly nevyužité.
V 57´kopal Rambo VPK a my zvýšili na 4:2. Hosté poté definitivně odpadli. Na hřiště přišel Číža místo Špacíra a Vojta místo Honzy Sz. Po rohu hlavičkoval nad Jara a pro chvilkovou indispozici s loktem nahradil Laďa S. Evžena. Bohužel první kontakt s míčem skončil pro nerozcvičeného Laďu bolestivým kotníkem, a tak zápas nedohrál. V 76´ zakončil skóre dnešního utkání po samostatné akci Lovec. Vedli jsme 5:2 a tak to i skončilo.
Vítězství bylo jasné, ale spokojenost s naší hrou nebyla stoprocentní. Za hru v první půlce si zaslouží pochvalu i soupeř z Šanova. Až na drobné "pohlazení" Lopíka v závěru se hrálo vzácně fér a v přátelském duchu. To se nám všem líbilo.
         (lan)










Prohráváme 0:1 ...

... a brzy 0:2



Honza snížil na 1:2 ...

... a Lopík vyrovnal na 2:2






Lovec nás poslal do vedení 3:2 ...

... a Rambo z VPK zvýšil na 4:2



Laďu z hřiště doprovodili spoluhráči


... a Lovec pojistil naše vítězství 5:2
















Žádné komentáře:

Okomentovat