úterý 24. března 2015

Za bezprašné Božice (akt.)

S povděkem jsem kvitoval včerejší setkání s údržbářským vozidlem SÚS Znojmo v Brněnské ulici v Božicích. Po celé trase od nádraží již měli stržené krajnice a dokončovali právě pravou stranu na konci obydlené části Božic.
Příhodně k tomu ladí dnešní oznámení na úřední desce obce Božice s výzvou k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu: Snížení prašnosti na území obce Božice. Myslím, že v naší obci není nikdo, kdy by s prašností božických ulic nezápasil. I my, kteří bydlíme v relativně krátké a zánovním asfaltem pokryté uličce Na Rafandě víme o bezprašnosti od jara do podzimku své! A že už to minulý týden zase začlo!!!
Předmětem veřejné zakázky je dodávka univerzálního nosiče a zametací nástavby včetně vzduchového odsávání prachových částic a s kropícím zařízením jako součást zametače. Už se moc těším až bude uzavřeno výběrové řízení a nákup zařízení bude realizován. Bylo takového stroje v Božicích třeba jako soli a určitě jeho nasazení přispěje k větší spokojenosti nás občanů. Lhůta pro podání nabídek končí 9.4.2015 v 9 h. Hlavním kritériem je nejnižší nabídka a podání je směřováno na obec Božice. Důležitý je i dodatek publikovaný 26.3.2015.

             (lan)




1 komentář:

  1. Dneska od rána se na silnici Božice - kruhák intenzivně pracuje na několika frontách. Tak to má být! (lan)

    OdpovědětVymazat