neděle 12. dubna 2015

Fotbal: Hvězdy dorostu zařídily vítězství a Messi první vítězství žáků (akt.12.4.)

V sobotním utkání přivítali božičtí dorostenci na svém hřišti dorostence ze Šatova. Naše vítězství zařídili dva nejlepší hráči na hřišti Sláva Urban a Lukáš Svoboda.
Dorost: Božice - Šatov 3:1. Branky: Sláva Urban 2x, Lukáš Svoboda
Poprvé v této sezoně v téměř úplné sestavě (chyběl jen zraněný Honza Kreuzwieser a Filip Kresan) a doplněni Dominikem Čadou jsme hráli pěkný fotbal. Vedli jsme už 2:0 a zdálo se, že vítězství je naše. Když však hosté snížili na kontaktní stav 2:1, začali jsme se trošku třepat a strachovat se o vítězství. Naštěstí jsme dali třetí branku a ta rozhodla. Kromě osvědčeného střelce Slávy se v utkání blýskl i Cigi, který neváhal hlavičkovat i se sešívanou hlavou, což je důsledek  zranění, k němuž přišel na Bílou sobotu díky flašce v ruce jednoho nejmenovaného božického občana, který tímto předmětem masíroval Lukášovu hlavu. Případ bude mít dohru před příslušnými stáními orgány.

Žáci: Božice - Hatě 8:2 (6:1)
Do branky musel Dominik Čada, neboť se tam nikomu nechtělo, hráči v poli však ukázali bojovného ducha a srazili soupeře do kolen už v první půli. Čtyři branky vsítil božický Messi (Radek Šob), dvě přidal Matěj Balcar a po jedné dodali Ondra Zapletal a Tóth.

 (lan)

3 komentáře:

  1. Hlavně aby se to vyšetřilo .....kdovi jak to vše bylo.S Lukašovou hlavou....Svědci byli tak se to objasní. ...Lukaši uzdrav se...přiště vetši pozor :) Akorat proč se o tom tady piše...a fotbalisti jen tak dál.

    OdpovědětVymazat
  2. Nejlépe zrušit posezení tam.je to nepříjemný., když tam jde člověk i jen okolo.Co se týče článku fotbalisti jste dobří ...

    OdpovědětVymazat
  3. Pořád by se jen rušilo. To posezení, i když nevím o jaké jde, nemůže za to že se někteří lidé neumějí chovat.

    OdpovědětVymazat