sobota 25. dubna 2015

Okrskové kolo v požárním sportu pro domácí Břežany a božické hasičky

Sobotní dopoledne patřilo na břežanském hřišti hasičům. V okrskovém kole zde změřilo síly 6 družstev mužů a 2 družstva žen. Hasiči z Božic a Břežan obsadili jak soutěž mužů, tak žen. Z postupu do okresního kola se radovali domácí hasiči SDH Břežany  i obě družstva žen, vítězné Božice i druhé Břežany.
Velitel okrsku Martin Kresan, hlavní pořadatel z řad domácích hasičů Martin Hodaň a břežanská starostka Jana Surovcová společně se starostou našeho okrsku Jaromírem Dědourkem z SDH Šanov připravili a řídili velmi kvalitně a zodpovědně celou soutěž. Soutěžící družstva pak ukázala dobrou připravenost na letošní tradičně nabitou sezonu.
O pořadí rozhodoval součet bodů za požární útok a štafetu. Mezi muži kralovali v útoku Břežany před Pravicemi a Boroticemi, ve štafetě byli nejrychlejší Božice, před Břežany a Pravicemi. V součtu časů se vítězi okrskového kola stali hasiči z SDH Břežany, druzí skončili hasiči z Božic a pohár za 3. místo převzalo družstvo SDH Pravice. Zkušenější božické hasičky vyhrály obě disciplíny, ale ve štafetě byla štafeta Božice II (útok neabsolvovala) rychlejší než Božice I.
Příjemné dopoledne bylo zakončeno předáním diplomů všem zúčastněným a medailisté převzali z rukou hlavních organizátorů hezké poháry.
                     Ladislav Nevrkla

Další foto u požárních útoků a ze štafet přidám postupně.

















Foto z požárních útoků:




















Žádné komentáře:

Okomentovat