neděle 28. června 2015

Jak jsme se o hodech bavili

Více jak tři stovky platících návštěvníků na sobotní taneční zábavu se Sabrin bandem bylo spokojeno a rozcházeli se až kolem půl čtvrté ráno. Drobný půlnoční deštík nevadil a  pozdější sprška už byla vlastně po. Výborné bylo předtančení i půlnoční překvapení. Bohunka zaslouží metál a má nejen můj obdiv. A krojovaní tanečníci jakbysmet.
Jenom jejich vystoupení nemám letos zdokumentované. Jestli někdo přispěje, přidám je. Během obou dnů mohli hlavně mladší návštěvníci využít nabídky pouťových atrakcí a v nedělí i cukrovinek a cukrové vaty. Přecpáno tam však rozhodně nebylo.
Zato u obecního skákacího hradu na hřišti (k dispozici byl zadarmo) bylo přeplněno. A i dneska nás všechny mile překvapila malinká krojovaná "panenka", tentokrát od Marušky a Honzy. Jen se omlouvám, že jsem se nezeptal, jak se jmenuje. Ale byla další nádhernou ozdobou letošních božických krojovaných hodů.
Po skončení nedělního fotbalu nastala nějaká moc velká proluka, a tak pro mě letošní hody skončily až příliš brzo .... Škoda, počasí bylo velmi příjemné.
                (lan)














1 komentář: