sobota 4. července 2015

Okénko sousedů: Akce kolem červencových státních svátků (akt.4.7.)

Pevně doufám, že v Božicích zavládne o prodlouženém víkendu mír a klid a že nebudeme zváni k účasti čehokoliv organizovaného. Nejen já mám totiž pocit, že toho za první půlrok 2015 bylo až neskutečně moc! Nechme taky něco sousedům. A ti se k několika akcím skutečně připravují. Nejblíže to budeme mít do Čejkovic.
Tam se  koná oblíbená NECKYÁDA v sobotu 4.7.2015 od 14 hodin na čejkovickém koupališti.Od půl osmé vás pak pobaví Oldies party. Spolek mladých, který akci připravuje, se těší na všechny závodníky i účastníky a hlavně na rozmanitá a nápaditá plavidla.

V sobotu 4.7.2015 bude živo rovněž v Dyjákovicích. Na hřišti LAS DYJAS se od 12 hodin koná 4. letní olympiáda! Mnoho zajímavých disciplín, hodně legrace a výtečné občerstvení. Večer pak zpříjemní výborná rocková kapela Kristovy léta!
V neděli 5.7.2015 pak jsme zváni na ranč do Litobratřic na Westernový a jezdecký den. Začíná se ve 13 h na ranči U věčných lovišť v Litobratřicích. Dospělí za 70 Kč, děti zdarma.

Jestli někde zapalují ohně na památku 600. výročí upálení Mistra Jana, nevím. Vím jenom, že po válce  se tato vzpomínková vatra pálila na božické Kolonii. Co říkáte Kolonisté? Nevzplane letos? A lódnu umíte právě na Kolonce výtečně! No nic, to jen tak, aby řeč nestála.

       (lan)





Žádné komentáře:

Okomentovat