pátek 17. července 2015

Co nás čeká o víkendu. V okolí i u nás (akt.17.7.)

Třetí červencový víkend přináší u nás i v okolí odlehčené akce, přípravy i zajímavý kulturní zážitek. Některé události ještě budeme zpřesňovat, na jiné průběžně upozorňovat. Nejvíc na tu, která se uskuteční až v pondělí 20.7.2015 v 21 h v božickém kostele. Důležité je, že pro božické občany, kteří si vstupenku koupí v předprodeji na obecním úřadě bude stát lístek pouhých 50 Kč!
Upřesním ještě nedělní přípravný fotbalový zápas (kdy, kde, s kým a v kolik) a zbývající pozvánky jsou na odlehčené prázdninové akce v okolí.
Zatím jenom upozorňuji na tradiční - již XVI. ročník - fotbalového turnaje v sousedních Čejkovicích (viz plakát) v sobotu 18.7.2015 od 12 h.
Tuto sobotu tj. 18.7.2015 se v Mackovicích uskuteční 20.ročník Memoriálu Zdeňka Kroutilíka a Zdeňka Andrýska. Začátek turnaje je ve 13:00 hod. V 15:00 hod. utkání starých pánů Mackovice-Přímětice. Všichni jste srdečně zváni.
Pod břežanské platany zvou myslivci z Huberta v sobotu 18.7.2015. Hraje MERLIN, což je kapela, kterou neznám, ale předpokládám, že dobrá tancovačková .................... A taky na vás čekají zvěřinové hody připravované vyhlášenými odborníky.
v sobotu odpoledne 18.7.2015 od 14 h jsme zváni do Skalice na Odpolední posezení při dechovce s kapelami JIŽANI (prý známí ze Šlágru!) a SKALÁCI.
Největší akcí nadcházejícího víkendu je miroslavské MERUŇKOBRANÍ. Bohatý program si přečtěte na plakátech, kterých visí všude plno. Akce probíhá od pátečního večera do nedělního podvečera. Hlavní je samozřejmě rozmanitý celodenní sobotní Jarmark u Floriána a všechny doprovodné akce a pak večerní zábava.
    (lan)




Žádné komentáře:

Okomentovat