čtvrtek 9. července 2015

Fotbal: OP začínáme doma proti fotbalistům Hostimi (akt.)

Dnes byly zpřístupněny aktuální informace STK OFS Znojmo před losovacím aktivem, který se koná ve středu 8.7.2015 v 16.30 h. Teď už známe aspoň základní informace, tak vězte, že:
A) Sezonu 2015/2016 zahájíme v neděli 16.8.2015 v 16.30 h na domácím hřišti. Naším soupeřem bude štika loňského ročníku OP, tým TJ Hostim. Už jsem psal, že se na tento zápas  mimořádně osobně těším, jelikož ve vedení hostimských fotbalistů mám řadu přátel a známých v čele s mým synovcem Liborem. Taky početný Fans club fotbalistů Hostimi, kterých jezdívá i na venkovní zápasy až kolem padesátky, slibuje bouřlivou atmosféru úvodního zápasu. Můj tip na výsledek utkání je jasný 3:1 pro nás :-)!

B) Posledním zápasem podzimu bude očekávané derby s Hrádkem. Souboj dvou staronových účastníků OP se odehraje v Hrádku v neděli 8.11.2015 ve 14 hodin (pokud domácí nepožádají o přesun nebo úpravu času). Nám je to jedno, věřím, že budeme v Hrádku bojovat stejně, jako jsme bojovali naposledy v OP. Určitě si to pamatuje i řada aktérů na hřišti.
Psal jsem o tom na tomto blogu - viz http://www.probozice.wz.cz/index.php?menu=240820091:
Fotbal: První výhra v okresním přeboru
OP: TJ Hrádek – TJ Sokol Božice A 1:2
Zahájili jsme impozantně a více než deset minut bylo na hřišti jenom jedno mužstvo. Pak však došlo k nešťastnému zranění Jaromíra Jandáska, po určitou dobu byl ošetřován za čarou, hráli jsme v deseti a náš „stroj“ trochu zaskřípal. Iniciativu přebrali domácí a svůj tlak korunovali vedoucí brankou po naší neproměněné gólovce a po našem nepovedeném pokusu o „ofsajd systém“. Závěr poločasu se nám ale povedl. Střídající hráč Michal Topolčan připravil pěknou akci, Jarek Jandásek sice gólmana nepřekonal, ale Lukáš Dítě už byl nekompromisní, a tak se do šaten odcházelo za stavu 1:1.
Rozhodující branka padla v polovině druhého poločasu a šťastným střelcem byl Jarek Jandásek. Domácí se pokoušeli vyrovnat, hra nebyla příliš pohledná, ale zvládli jsme ji i takticky. 
O naše první vítězství v okrese se zasloužili: Robert „Bobo“ Musil (posila z Brna) – Svatopluk Nevěčný, Roman Šebela, David Švestka, Aleš Žák (posila z Brna) – David Švejdík, Tomáš Kudlička, Jan Kudlička ml., Petr Horký – Jaromír Jandásek a Lukáš Dítě. Střídali: Michal Topolčan (Tomáše Kudličku) a Jan Szabó (Davida Švejdíka), Na lavičce byli ještě připraveni: Michal Himal a Marian Vávra. Trenér Miroslav Jandásek, vedoucí mužstva Karel Kučera. Zápas řídil rozhodčí Chromý a bez pardonu trestal kartami nemístné mluvení hráčů, bohužel hlavně našich.


1. Uzavření soutěžního ročníku 2014/2015
a) Z I. B třídy JmKFS nesestupuje žádný oddíl příslušící do soutěží řízených OFS Znojmo
b) Do I. B třídy JmKFS postupují TJ Sokol Přímětice „A“
c) Z OP do III. třídy sestupují Bohutice
d) Ze III. tříd sestupují do IV. tříd Havraníky a Petrovice, do OP postupují Hrádek a Božice.
e) ZE IV. tříd postupují do III. třídy Dyjákovice, vítězové IV. A a IV. B třídy Únanov „B“ a Práče „B“ postup odmítly, Polánka nepodala přihlášku do soutěže, do III. tříd postupují Blížkovice „B“, Čejkovice a Šanov. Tatran Šatov odhlásil „B“ mužstvo ze soutěže III. A třídy a proto byl do soutěže zařazen oddíl Hluboké Mašůvky. Dle RS čl. 31 odst. 9 zaplatí Hluboké Mašůvky za postup do vyšší soutěže mimo pořadí jednorázový poplatek 2 000,- Kč řídícímu svazu a to do 7. 8. 2015.
f) Vítězem OP dorostu se stává družstvo Mikulovice/Jevišovice, které postupuje do 1. třídy JmKFS.

2. Potvrzování soupisek pro podzimní část SR 2015/2016:
ST 12. 8. 2015 8:00 hod. – 9:30 hod. a 13:00 hod. – 15:00 hod.
ČT 13. 8. 2015 8:00 hod. – 9:30 hod.
Soupisky je možné zaslat naskenované emailem, poštou nebo osobně.

3. STK upozorňuje oddíly, že HOSTĚRADICE sehrají všechna utkání svých družstev na hřištích soupeřů z důvodu rekonstrukce hrací plochy.

Dorost TJ Sokol Božice začíná v sobotu 22.8.2015 - jede do Hrádku!



2 komentáře:

  1. Dnes byly zpřístupněny aktuální informace STK OFS Znojmo před losovacím aktivem, který se koná ve středu 8.7.2015 v 16.30 h, nemělo tam být napsáno středa 8.8. 2015?

    OdpovědětVymazat
  2. Tak aktiv proběhl ve středu 8.7. :-). Jinak doufám, že zítra (10.7.) už bude vše potřebné na webu OFS. (lan)

    OdpovědětVymazat