čtvrtek 26. listopadu 2015

Nový ročník Florbalové ligy nadějí odstartoval

Druhý listopadový víkend odstartovala svůj nový ročník Florbalová liga nadějí, ve které se až do dubna budou potkávat mladší a starší žáci z Božic, Břežan, Miroslavi, Prosiměřic a nově i z Tasovic. Hned úvodní turnaj ukázal, že tato sezona bude velmi vyrovnaná. A to je pro vývoj hráčů jedině dobře.


Podrobné informace o turnaji včetně fotogalerie a videa najdete na webových stránkách
http://www.panthersbozice.cz/products/florbalova-liga-nadeji-1-turnaj/.

Letos odehrají všechna družstva čtyři turnaje, nejlepší čtyři týmy pak ještě play off. Aby byla zachována délka hracích dnů, má vždy jeden tým volno. Tentokrát to byly Prosiměřice.

Starší žáci
Sestava: Balcar Matěj, Holečková Tereza, Horáček Radek, Jandásek Štěpán, Klimeš Zdeněk, Maruštíková Pavlína, Štrunc Matěj, Zoufalý Valentýn.
Starší žáci dorazili na turnaj s novým trenérem, který má tuto sezonu zároveň s nimi na starosti i kategorii dorostenců. Nutno dodat, že se společně připravili velmi dobře. Své svěřence hodnotí Vojtěch Maruštík takto:
„Starší žáci odehráli turnaj, který obsahoval 3 zápasy. Ani v jednom z nich neztratili bod, a tak se po prvním turnaji dostali na první místo tabulky. ... Do ofenzívy jsme konečně zapojili i obránce, takže jsme útočili v pěti hráčích. ... Velkou nevýhodou byl malý počet střídajících hráčů. Každý z chlapců a děvčat si proto zahrál jak vepředu, tak vzadu. ... Strašně chválím Valentýna v bráně!“
 
Fbc Panthers Božice: Břežany 3:1, Tasovice 3:2 SN, Miroslav 2:1

1. Fbc Panthers Božice                  6 b.
2. Tasanda                                     3 b.
3. Černí jestřábi Miroslav              2 b.
4. Břežanští havrani                       2 b.
5. Býci Prosiměřice                         zatím nehráli
Video z nájezdů proti Tasovicím naleznete pod článkem na http://www.panthersbozice.cz/products/florbalova-liga-nadeji-1-turnaj/.

Mladší žáci
Sestava: Hájek Tomáš, Jírovec Jakub, Kapaňa Jaroslav, Kapaňa Radek, Kuřák Daniel, Rapčan Bohdan, Solař Petr, Takáč Jiří, Urban Daniel.
V této kategorii budou během celé sezony dostávat příležitost kromě hráčů z mladších žáků i nejlepší hráči z elévů. Pro hráče to není úplná novinka. Obě kategorie spolu trénují každé pondělí, před turnajem také takto složený tým absolvoval přátelské utkání a trénink v Břežanech.
První utkání se naši hráči potkali s týmem z Břežan. Vyrovnaný souboj musely po bezgólové patnáctiminutovce rozhodnout samostatné nájezdy, ve kterých byli úspěšnější protihráči. V dalších utkáních se našim hráčům dařilo zlepšovat v důležitých herních situacích. Soupeři i přesto byli v obou zápasech lepšími družstvy. Celý náš mladý tým si ale i tak za zlepšující výkon zaslouží velikou pochvalu.

Fbc Panthers Božice: Břežany 0:1 SN, Tasovice 0:3, Miroslav 1:4

1. Tasanda                                     6 b.
2. Černí jestřábi Miroslav              4 b.
3. Břežanští havrani                       2 b.
4. Fbc Panthers Božice                  1 b.
5. Býci Prosiměřice                         zatím nehráli

Další turnaj proběhne 5. prosince, kdy bude mít volno tým z Břežan.

Všechny fotografie jsou ke zhlédnutí ve fotogalerii.
Více zde: http://www.panthersbozice.cz/products/florbalova-liga-nadeji-1-turnaj/

Žádné komentáře:

Okomentovat