úterý 9. února 2016

Florbal: Vančický Florbal Cup 2016

Florbalový víkend zakončili v neděli 24. ledna 2016 odpoledne naši nejmladší Panteři. Po půl roce se opět vydali do Ivančic, neboli jak říkali slavní místní rodáci Přemysl Hauser a Vladimír Menšík, do VANČIC.



Z plánovaných dvou žlutočerných týmů jsme museli na poslední chvíli kvůli velké marodce vytvořit pouze tým jediný. I když jsme tím přidělali na čele organizátorů pár vrásek, hrací čas se u jednotlivých zápasů navýšil, takže nikdo nebyl o celkovou porci minut na hřišti ochuzen.

Týmy:
Božice, Dolní Kounice, Ivančice 2x, Rosice, Velká Bíteš, Zbýšov
Naše sestava:
Bagoňa David, Fňukal Vlastimil, Kopecký Jakub, Kuřák Daniel, Myška David, Rapčan Šimon, Solař Petr, Šiko Pavel, Trochtová Klára, Turoň Robert
Hned v prvním zápase byla vidět mírná nervozita a nesehranost napříč kategoriemi, ale obojí se s každým dalším soupeřem ztrácelo. Nakonec jsme byli svědky velmi hezkých florbalových duelů a momentů. Ze šesti zápasů se našim podařilo získat jedno vítězství a jednu remízu, a tak i celkovou pátou příčku.
Turnaj byl výbornou příležitostí, jak si vyzkoušet hráčské a týmové dovednosti v jiném prostředí a ve větším tempu. Všechny hráče musíme pochválit za jejich bojovnost, výdrž a zlepšení, kterého od minulé návštěvy Ivančic dosáhli.
Jen tak dál!


Více zde: http://www.panthersbozice.cz/products/vancicky-florbal-cup/


Materiál převzat z webu božických Panterů.
   (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat