neděle 7. února 2016

Fotbal: Ani podruhé jsme v zimním turnaji nebodovali

Ani ve druhém utkání Zimního fotbalového turnaje Hrušovany n. Jev. 2016 jsme nebodovali. Do zápasu jsme nastoupili v silnější sestavě a a téměř 40 minut jsme diktovali tempo a rytmus hry. Pak si natáhl sval Bruno, přeskupili jsme hráče (na stopera se přesunul Lopík st. a do útoku naskočil Messi), ale naše hra ztratila svou dosavadní lehkost a hravost..


Božice - Olbramovice 1:4 (1:1). Naši vedoucí branku dal z penalty Lopík za ruku v malém vápně po centru Michala Topolčana.

V první půlce to byla z naší strany dobrá hra, pro nás diváky dobrá podívaná a pro fotbalové fajnšmekry několik pěkných akcí i střel. Naši první gólovku měl Lopík st., pěkně střílel Kája (sraženo na roh) a penaltu vybojoval Míša, když dobře potáhl po pravé straně a výborně centroval do brankoviště. Zdálky pěkně vystřelil Zdeněk, dobře pálil Honza K (tečované na roh) a jednu z nejhezčích střel zápasu předvedl Kája ("Ten má pumpu v noze," komentoval jeden z naší střídačky). Pak však vynuceně střídal Bruno a za několik minut se v obranném souboji o míč zranil Džamp. Musel odstoupit a než naskočil Vojta, bylo vyrovnáno.

Ani začátek druhé půlky nám moc nevyšel. Místo Lopíka ml. přišel host z Hrušovan "Bojar", ale nebýt trojitého pokusu Messiho o zdolání branky, nepředváděli jsme nic. Až kolem 60´ jsme zase začali hrát. Bohužel začaly nám docházet síly, chybovali jsme ve středu hřiště a dvakrát v krátkém rozmezí jsme inkasovali. Střídal vyčerpaný Roman (odehrál předtím zápas za neúplný Lopatov proti Hrádku -???!!!) a po sporném neodmávnutém ofsajdu (?) jsme inkasovali počtvrté. Z našich střel stála za zaznamenání pouze Kájova dalekonosná, docela dobře mířená rána - a to bylo dneska všechno. Nejvíc své zklamání ze závěru dával najevo Lopík st., ale berme turnaj jako součást naší zimní přípravy a raději se radujme z povedené úvodní půlhodiny.

Naše sestava: Vojta Bačo - David Švejdík, Broněk Juřica, Roman Šob - Zdeněk Chrenovský - Petr Procházka, Karel Vávra, Jan Kudlička, Michal Topolčan - Pavel Ležák, Patrik Ležák. Střídali: Radek Šob, Vojta Maruštík, "Bojar" Lysák. Na lavičce ještě Michal Hrubý. Kouč: Jiří Pavelčík. Fanoušků Božic víc než minule.

Příští víkend máme v turnaji volno, ale v jednání je přípravný zápas v Prosiměřicích. Víc naší, až budu vědět s jistotou.
      (lan)
















3 komentáře:

  1. Dobrý den to ze jsem hrál za Lopatov tak jen díky tomu ze kluků bylo málo a poprosili mě jestli bych nepomohl... Tohle je + pro mě že si zahraju zápasy navíc a tenhle tým není jen o jednom hráči..Pro to je v rámci přípravy a děláte jak kdyby to byl poslední zápas sezóny o postup... Nebyl jsem vyčerpaný ale bolel mě zraněny sval z minulého týdne. Snad to takhle většina pochopí.! Roman

    OdpovědětVymazat
  2. Romane, určitě, nám ses právě v první půlce líbil, podobně jako většina ostatních našich hráčů. Že je to příprava, taky bereme. A že nás zajímáte a jedeme se na vás podívat i v neděli místo nedělního řízku? To vás může těšit :-)! (lan)

    OdpovědětVymazat
  3. Přípravný zápas Prosiměřice - Božice se hraje v neděli 14.2.2016 ve 14 hodin na umělce v Hrušovanech n.Jev. (lan)

    OdpovědětVymazat