čtvrtek 30. června 2016

Fotbal: Okres posílí Jezeřany-Maršovice, Starý Petřín a Vlasatice. My též posilujeme (akt.30.6.)

Ještě ani neuschlo bláto na gumových kopačkách fotbalistů a propocené dresy se ještě nevrátily z prádelen a už máme za dveřmi nový ročník. STK OFS Znojmo vydala dnes očekávanou zprávu, jíž uzavřela uplynulý ročník 2015/2016. Stěžejní informace jsou tyto:


Z I.B třídy do okresního přeboru sestupují Jezeřany-Maršovice a po několika letech se vracejí za námi. Věřím, že to zase budou kvalitní napínavé zápasy a věřím, že my svou kůži Jezeřanům nedáme zadarmo. Do I. B třída postoupil vítěz OP Hevlín.
A stejně kvalitní soupeři do okresního přeboru přicházejí ze III. tříd. Vítězové III.A Starý Petřín a III.B Vlasatice tak nahradí sestupující Jaroslavice a Miroslav B.
Jasno je i o sestupujících z trojek. Do "čtverky" sestupují Hluboké Mašůvky, Jiřice a Čejkovice.
Nahradí je úspěšné týmy ze IV. tříd: Únanov B, Moravský Krumlov C, Dyje a Havraníky.

Jinak estékáčko udělilo pokutu 100 Kč našemu týmu za čtyři žluté karty a upozorňuje všechny oddíly na pokyn JmFKS ohledně rozměrů fotbalových hřišť pro jednotlivé soutěže a bezpečnostní opatření (např. vzdálenost kovového zábradlí od hrací plochy nejméně 2 metry od pomezních čar a 4 metry od brankových čar).

Losovací aktiv OFS se koná v pátek 1.7.2016 v 17 hodin v pohostinství Polehňa v Příměticích.

O tom, jak se na novou sezonu připravují naši, TJ Sokol Božice, napíšu něco víc až příště. Až to bude jasnější a jistější! Ale něco už by mělo být hotové! Tak se těšme!!!

A zpráva z disciplinárky: Lopík si za červenou kartu nezahraje v prvním soutěžním utkání.

             (lan)

Doplnění ze dne 30.6.2016:

TJ Sokol Božice: Bude nový trenér, na dobré cestě je už nyní příchod dvou dalších posil.
Hráči, kteří kvůli zranění nemohli hrát na jaře - a přibyl k nim i gólman Vojta Bačo, který je již po operaci kolenních vazů (všichni přejeme úspěšnou rekonvalescenci) - hrát nebudou ani na podzim - Míšu Top čeká podle jeho slov zákrok v měsíci září. Jeden starší hráč základního kádru míří za fotbalem k našim jižním sousedům. Slibně se rozvíjí spolupráce se sousedy z Břežan na poli přípravek a žáků. Podrobněji zase někdy příště.

A zprávy o našich okresních soupeřích. V Deníku publikují odhodlání Jezeřan-Maršovic: O patro níž se stěhují Jezeřany – Maršovice, kterým na záchranu scházelo pět bodů. „Spoustu zápasů jsme prohráli smolně až ke konci. Nevyšel nám hlavně podzim. Bohužel to padlo na nás, ale katastrofu z toho neděláme. Stejné mužstvo si před lety vykopalo postup ze třetí třídy a poté i do první. Mančaft sice stárne, pokusíme se však o rychlý návrat," hlásí Radek Šles, jednatel klubu a vedoucí A mužstva.

Zdroj: http://znojemsky.denik.cz/fotbal_region/satov-se-zvedl-po-prichodu-noveho-kouce-jezerany-marsovice-se-pokusi-o-navrat-20160629.html



Žádné komentáře:

Okomentovat