sobota 21. ledna 2017

Božičtí rybáři se připravují na sezonu 2017

Výroční schůzí se v sobotu 21.1.2017 rozloučili členové Rybářského sdružení Božice s loňskou sezonou 2016 a plni energie a chuti do práce se zabývali tím, jak bude vypadat sezona letošní, ročník 2017.


Bylo povzbudivé vidět členy spolku širokého věkového rozpětí, jak se vážně zabývají otázkami běžného rybářského života. Kromě péče o Božický rybník a jeho zázemí (klubovnu a další součásti) patřila k hlavním bodům programu i příprava květnových rybářských závodů a doprovodného programu.
Členové Petrova cechu by rádi navázali na dobré zkušenosti z minulých let a tak pokud k nim bude milosrdný jejich patron a zajistí pěkné počasí, rádi přivítali na své akci co nejvíce návštěvníků. Těm by rádi nabídli zajímavou podívanou, pěkné místo k jarnímu výletu a výborné rybí výrobky.
Letos se celá akce - již VII. ročník rybářských závodů - připravuje jako dvoudenní, s tím, že v sobotu 6.5.2017 se budou konat tradiční rybářské závody a v neděli 7.5.2017 se zde sejdeme sejdeme od 10 hodin na "božické dorybné". Přátelském posezení, rybářské zábavě (ne taneční, ale možná se najde kytara nebo vozembouch?), třeba i jízdě na loďce a to vše opět s konzumací rybářských pochutin i něčeho tekutého, abychom neuschli ... Někdo se těší na lososa, jiný na rybí hranolky, někdo si ale třeba dá guláš. Všechno bude.
Takže si v kalendáři zatrhněte data 6.a 7.5.2017 - VII. Rybářské závody Božice. kdo si koupil Božický kalendář 2017, ten má práci ušetřenou, jelikož tam závody má vyznačené.

               (lan)

A malá ochutnávka od Božického rybníka z rybářských závodů 2016:














Žádné komentáře:

Okomentovat