čtvrtek 12. ledna 2017

Fotbal: Rozlosováno jaro 2017 - muži OP (akt.13.1.)

Doma proti Vlaskám 6.11.2016 - 5:0
Podzim jsme končili doma proti Vlaskám, jaro začínáme (pokud počasí dovolí) 26.3.2017 ve Vlaskách. Zmizela tak anachronická anomálie znojemského přeboru a snad už navždy se soutěžní zápasy budou hrát tak, jak budou nalosovány. Soutěž zakončíme doma zápasem s Družstevníkem Hostěradice 18.6.2017.


V příštích dnech rozpis doplním celý a to vždy s komentářem  o soupeři a o podzimním souboji. Snad se tak i v tuhé zimě pomalu nažhavíme fotbalově, protože vedení našeho fotbalu nám přes zimní pauzu moc fotbalové nadílky nenachystalo. Nebýt Mistra a Džampa, kteří připravili dva zimní fotbálky na umělce za školou, tak bychom pomalu ani nevěděli, jak vypadá fotbalový míč!

Očekáváme zprávy, jak to bude s dlouhodoběji zraněnými hráči, jako jsou Vojta Bačo, "Heidi" janků, Michal Topolčan nebo Evžen Egner. Byli by všichni zcela určitě výraznými posilami pro jarní část soutěže. Ve hře taky stále zůstává otevřená otázka, jestli by se tým neměl poohlédnout po nějakém střelci. Naše produktivita je po odchodu Lopíka st. k sousedům za čáru dost žalostná ...

Rozlosování IM Sport okresní přebor muži jaro 2017:




Ještě pohled na úvodní a poslední kola jara:



Žádné komentáře:

Okomentovat