neděle 5. února 2017

Fotbal: První přípravák, zasloužené vítězství!

K prvnímu přípravnému utkání jsme nakonec jeli v neděli v poledne do Hrušovan n. Jev. Na tamější umělce jsme si to rozdali s kvalitním dolnorakouským soupeřem Siebenhirten, v jehož barvách hrají naší bývalí hráči Pumpido a Lopík. Zajímavý zápas jsme nakonec korunovali vítězným gólem Džampa v 89´.
TJ Sokol Božice - Siebenhirten/Weinv. USV 4:3 (0:0). Naše branky dali: Jaroslav Hrobár, vlastní, Patrik Ležák a David Švejdík.  Za hosty byl úspěšný Pavel Ležák a Michal Hrubý z penalty. Druhou penaltu proměnil "pastýř" č. 10


Natěšení jsme byli nejenom my fanoušci, ale zjevně i hráči i ti, co se kolem božického fotbalu pohybují. Spokojení jsme byli taky a za vítězství našich barev jsme moc rádi! Vítězství jsme si zasloužili a je dobře, že jsme se k němu těsně před koncem dopracovali.
V úvodu zápasu bylo znát, že jsme se dva měsíce s míčem moc nepotkávali, v průběhu první půle jsme však hru s dobrým soupeřem vyrovnali a ve zbytku poločasu i téměř celý druhý poločas jsme byli lepší. Ty slabší chvilky jsme si vybrali čtvrthodinku před koncem, kdy za stavu 3:1 byly proti nám nařízeny v rozmezí jedné minuty dvě penalty za fauly v našem vápně. I takto nepříznivý vývoj jsme však zvládli a v poslední minutě dal Džamp vítězný gól - dokonce pravou nohou!
Během hry se v našem dresu vystřídali tito hráči: Honza Szabó (Vojta Bačo byl pouze na lavičce a zatím bez dresu) - Roman Šob, Bronislav Juřica (ve 2.p. Jiří Pavelčík), David Švejdík - Zdeněk Chrenovský - David Mlčúch, Karel Vávra, Kamil Kalina, Petr Řihák (střídal Petr Procházka) - Honza Kudlička a Jaroslav Hrobár (host z Hrabětic). Střídal Patrik Ležák a Honza K. se posunul do zálohy místo Karla V. Trenér Miroslav Tkadlec. Chyběl tak pouze Jara Jandásek. Přítomný Míša Topolčan prý asi na jaře do bojů nezasáhne.

Příští neděli 12.2.2017 bychom měli opět ve 12 změřit naše síly s lídrem III.B tř. Lopatovem - TJ Litobratřice. Pokud bude něco jinak, budeme bedlivě sledovat.

     (lan)





















































































Žádné komentáře:

Okomentovat