neděle 12. února 2017

Fotbal: Šťastné vítězství Lopatova

Nedělní přípravný zápas s Lopatovem nám ukázal, proč v letošním ročníku okresních soutěží bojují Litobratřice o postup do okresu. Vysoké nasazení, široký kádr, rychlý start na míč, to byly jejich dnešní devízy, díky nimž zvrátily nepříznivý stav 0:2 na šťastné vítězství 3:2.
Božice - Litobratřice 2:3 (2:2). Naše branky Jaroslav Hrobár a Ondřej Zapletal.


Do zápasu jsme vstoupili šťastněji my a po zaváhání zadních řad Lopatova jsme díky Jarovi vedli 1:0. Když pak za 5´ zvýšil Ondra na 2:0, zdálo se, že to bude dneska dobrý trénink. Jenže naše slabší krajní zálohy a Kájovo mazlení s míčem ve středu ukázali, kde jsme dneska byli zranitelní a toho hosté nakonec využili. Svým důrazným pohybem snížili ve 29´na 2:1 a po zmatku v našem brankovišti po rohu vyrovnali v 35´na 2:2.
Po různých střídáních v druhé půli se misky vah vychylovaly v náš prospěch, ale přišla slabší chvilka Honzy při rozehrávce a hosté šťastným vedoucím gólem zápas otočili. Nám už se vyrovnat nepodařilo.
Dnešní příprava ukázala, kde nás bota tlačí. Na umělé trávě chyběl Honza Kudlička (koučoval), Lopík ml., Bruno, Vojta Bačo, Hajdy a Jara Jandásek.

Další přípravné zápasy jsou v jednání, na příští týden zatím není dojednáno nic.

          (lan)



















































Žádné komentáře:

Okomentovat