čtvrtek 16. února 2017

Fotbalové zprávy a zprávičky

Ještě něco přes měsíc zbývá do úvodního výkopu jarních kol okresních fotbalových soutěží. Božický tým pravidelně trénuje a sehrál dva přípravné zápasy na umělce v Hrušovanech. Tento  víkend i příští víkend (zabíjačka) budou mít naši hráči zápasové volno. Na březen je již jeden zápas sjednán.


K přípravným zápasům na umělém povrchu bych jenom dodal, že ne každému hráči tento povrch vyhovuje a proto se do těchto utkání nezapojuje.
Definitivní není ještě ani kádr našeho týmu, i když k převratným změnám s největší pravděpodobností nedojde. Definitivní není ani připravený a zveřejněný rozpis zápasů, neboť i my patříme k mužstvům, která budou žádat o nějaké přesuny.

Z dění v OFS Znojmo zaznamenávám několik zpráv týkajících se nového výkonného výboru. Na prvním zasedání byl zvolen nový místopředseda OFS Pavel Brabec a kandidátem do VV JmKFS je navržen Milan Večeřa, předseda OFS. Delegáty na volební VH JmKFS, která se bude konat v hotelu Avanti v Brně, dne 16.2.2017 v 17:00 hod. byli schváleni: Milan Večeřa, Pavel Brabec, Karel Kříž, Jiří Mašek a Jiří Peřinka.
A všichni, kdo chtějí využít krajské dotace pro sport, mají možnost. Žádosti se podávají od 28.2 do 14.3.2017.

DOTAČNÍ PROGRAM JmK - SPORT

Vážení sportovní přátelé, dovolujeme si Vás informovat o tom, že byl zveřejněn nový dotační program Podpora sportu v JMK pro rok 2017. Žádosti bude možné podávat od 28.2.2017 do 14.3.2017.Obsahově je program podobný loňskému Zkvalitnění sportovního prostředí, na rozdíl od minulých let lze ale podat žádost pouze v okruhu A, nebo v okruhu B, NE v obou.

Žádné komentáře:

Okomentovat