sobota 18. března 2017

Turnaj v kulečníku zná vítěze ročníku 2017

V úterý 14.3.2017 se rozhodlo o letošním vítězi tradičního turnaje v kulečníku, který pravidelně pořádá Hostinec u Kudličků a organizačně jej zajišťuje číšník Luděk Fučík. Pro nezasvěcené možná překvapivým vítězem se stal Karel Kučera.


Ve finálovém souboji nenechal nikoho na pochybách, že se na letošní ročník důkladně připravil. Plně koncentrovaný Karel porazil svého soupeře Vasila 2:0 celkem přesvědčivě po setech 2:1, 2:0.
Karla jsem ještě nezpovídal, Vasil mi na dotaz, kde je příčina jeho porážky sebekriticky přiznal, že ve finále nehrál tak dobře, jak si představoval. Holt se to tak někdy stane, že nás soupeř svým nasazením a dobrým výkonem trošku rozhodí a my už v dalším vývoji zápasu nenajdeme správný recept. Od Karla vím z jeho nedávného vyjádření, že chtěl letos proměnit svou třetí účast ve finále ve vítězství. A to se mu podařilo. Tak blahopřejeme k vítězství i k výhře.
ostatní účastníci turnaje očekávají, že příští rok bude Karel svoje vítězství zcela určitě obhajovat. Už teď někteří začínají přípravu na prosincový start kulečníkového turnaje ročníku 2018.
   


Konečné pořadí turnaje Kulečník 2017:
1. Karel Kučera
2. Vasil Juras
3. Milan Šperka
4. Jiří Pavelčík
5.-8. Antonín Beneš ml., Jan Kudlička ml., Jaromír Jandásek, Luděk Fučík
9.-10. Jiří Fučík, Jaromír Raušer
11.-16. Maruš, Ivan, Pumpido, Krákora, Žap, Petys
                                                                                           (lan)

Žádné komentáře:

Okomentovat