neděle 28. května 2017

Kdo chce vidět prezidenta, musí v pondělí do Ivančic

Relativně "na dostřel" budeme mít v pondělí 29.5.2017 prezidenta Miloše Zemana. V rámci třídenní návštěvy Jihomoravského kraje zavítá odpoledne do Ivančic a v podvečer se na ivančickém náměstí setká s občany.


Docela mě mrzí, že tento předvolební výjezd nenaplánoval tak, aby ho protáhl i na Znojemsko, především Moravskokrumlovsko. Tam by v plné nahotě viděl, jak jsme v našem regionu odstrčeným územím, na okraji zájmu politiků.
Prezident Zeman ve Znojmě byl v rámci předvolební kampaně do Poslanecké sněmovny na podzim roku 2013 ještě v doprovodu tehdejšího hejtmana Haška. Že by se oba dva tenkrát zajímali o dopravní infrastrukturu na Znojemsku, to asi z oken sklepa a jízdárny Louckého kláštera dost dobře nešlo. No a že by na prahu léta 2017 podpořil město Moravský Krumlov, které je od Ivančic pouhých 10 km a které trápí skutečně vážné problémy spojené se ztrátou Muchovy Slovanské epopeje a odchodem velkých firem z Krumlova, to ani omylem. Příznivci i odpůrci prezidenta Zemana tak mohou v pondělí 29.5.2017 zavítat na Palackého náměstí v Ivančicích. Setkání s občany je naplánováno na dobu 16:20 - 16:50 h.

      (lan)

1 komentář:

  1. Podle neoficiálních informací navštívila včera odpoledne manželka prezidenta Ivana Zemanová naši sousední obec Šanov. Prohlédla si Domov pro seniory a mateřskou školu.

    OdpovědětVymazat