pátek 15. září 2017

Fotbal: Jedeme do Únanova

V neděli jede náš "A" tým na horkou půdu do Únanova. Naše "Rezerva" si to rozdá v sobotu odpoledne doma se Slavií Damnice. Dorost zajíždí v neděli po obědě do Tasovic.


Náš zápas se Starým Petřínem je probírán ze všech stran, nás ale aktuálně zajímá náš soupeř z Únanova. Únanovští hráli o víkendu v Hostimi a zápas je na hostimském webu popsán takto:

TJ Hostim - FCC Únanov "A" 3-2 (2-2)
Nedělní odpoledne přineslo zajímavý souboj s velice kvalitním soupeřem, který určitě bude patřit ke špičce okresního přeboru. Naši hráči byli ale na utkání dobře připravení a snad i dobře motivovaní.
Únanovští do utkání vstoupili aktivněji a zahrozili dvěma pěknými střelami z dálky. My se spíše osmělovali. Na konci úvodní desetiminutovky však přišla přísná penalta a my prohrávali. Hostům to paradoxně uškodilo, zalezli a my je začali přehrávat. Bylo otázkou času kdy vyrovnáme. Už menší otázkou bylo kdo vyrovná :-)). Peng má prostě formu a když dostal trochu prostoru, předvedl nádhernou střelu na vzdálenější tyč a my mohli slavit vyrovnání
Radost v zaplněných ochozech ještě neutichla a my jásali podruhé. Kunstíkovo vysunutí vyšperkoval Matty svou vyšívačkou a s přehledem nám dal vedení. O to jsme bohužel dost zbytečně přišli v poslední minutě první
půle, když hostující Illek přes těsné bránění dotlačil míč na Aldovi sítě.
Druhá půle byla vyrovnaná. Na obou týmech byla patrná snaha zápas zlomit a všichni věděli, že může rozhodnout jediný gól. No a na ty my máme Penga... Po uvolnění do středu hřiště přišla ostrá střela, která se opět třepetala v síti - 3-2! Od té doby jsme perfektně bránili, několikrát dobře zasáhl Alda a jednou měli i velké štěstí. Naše šance měl Matty a tu největší v závěru Tom, kterého ale vychytal brankář hostí. Ti se ale k žádnému závěrečnému tlaku nezmohli a my tak mohli slavit 3 body! 

Více zde: http://tj-hostim.webnode.cz/news/dulezitou-vyhru-trefil-peng/


1 komentář:

  1. Únanov A - Božice A NE 17.9.2017 15:30 Šachl Kněžíček Svoboda

    OdpovědětVymazat